Cumartesi, Ağustos 20

Chicago'yu iPhone ve iPad ile farklı görmek

 



Birinci sınıfta,  18 yaşındaki Opeifa'ya görme kaybına ve ışığa duyarlılığa neden olan bir retina hastalığı olan koni distrofisi teşhisi kondu. Bu yıl, kar amacı gütmeyen The Chicago Lighthouse tarafından Chicago Şehri Aile ve Destek Hizmetleri Departmanı (DFSS) ve Apple ile ortaklaşa yürütülen, görme engelli veya yasal olarak kör olan gençlere yönelik bir program olan Herkes İçin Fotoğraf'a katılıyor. başlattı. Altı haftalık program boyunca, katılımcılar  fotoğrafçılık, kodlama ve kariyer hazırlığı konularında teknik becerilerin yanı sıra en önemlisi, çevrelerindeki dünyayı anlamlı bir şekilde, bağımsız ve kendinden emin bir şekilde yönlendirmelerine yardımcı olacak araçları öğrendiler. 

.

 Apple uzmanı, öğrencilere ihtiyaç duyacakları kamera ve fotoğraf ayarlarının yanı sıra,  Apple'ın yerleşik ekran okuyucusu VoiceOver dahil olmak üzere cihazlarında yerleşik olarak bulunan erişilebilirlik özelliklerini öğretti.Apple ve Zoom, ekrandaki öğelerin büyütülmesine yardımcı olur. iPhone ve iPad'de VoiceOver kullananlar için, Kamera uygulamasındaki resim altyazıları, konuların yerini belirlemeye ve alandaki nesneleri, ayarları ve kişileri tanımlamaya yardımcı olmak için cihazdaki makine öğrenimini kullanır. 

 Opeifa, çekimlerinin son bir  günü için Adler Planetaryumu ve North Island Park çevresini gezerken, fotoğrafındaki konuyu yakınlaştırmak için Kamera uygulamasında iPhone'unun ekranını üç parmağıyla çift bantladı. "Zoom'u keşfetmeden önce telefonumu önümde tuttum" dedi. "Aslında böyle daha iyi görebiliyorum."

Listem