Salı, Kasım 2

Erkek Stiline Dair

Daha Ucuz Her Zaman Daha İyi Değildir


  Kaliteli malzemeler de ucuza mal edilemeyeceği için fiyat konusunda cimri olmamalısınız. Ucuz tişörtlerden birçok tane alacağınıza kaliteli birkaç tişörtünüz olması daha iyi.

erkek kombine görselleri ile ilgili görsel sonucu"



Her Giydiğinizin Bir Anlamı Olmak Zorunda Değil


   Her ne kadar sevdiğiniz kıyafetler konusunda başkalarına açıklama yapmak zorunda olmasanız da giydiğinizde bir bütün olarak şık görünmek istediğinizi biliyoruz. Bu nedenle önerimiz; eğer çılgın bir parça giymeye niyetliyseniz tamamlayacağınızdan sade tutmalısınız.

Takım Elbiseler Her Zaman Ciddi Görünmez


   Siz kendinizi James Bond gibi hissederken başkaları için ortaokulda ilk kez takım elbise giyinmiş haliniz gibi görünebilirsiniz. Bu nedenle giydiğiniz takımın vücudunuza tam oturması oldukça önemlidir. Bedeninizle gerçekten uyumlu bir takım elbise bulmak her zaman çok kolay olmayacağı için kendinize bir terzi bulmanız da uygun olabilir. Ya da aldığınız takım elbise için ölçünüze göre değişiklik yapacak firmaları ziyaret edebilirsiniz.

Bazen En Basit Kombin En Şık Olmanızı Sağlar


   Evet bazen mağazadaki bir mankenin üzerinde ne varsa almak istiyorsunuz biliyoruz. Fakat o kadar trend parçayı aynı anda giymek beklediğiniz sonucu vermeyebilir.

erkek askılı gomlek kombin ile ilgili görsel sonucu"

Gibi kendinizi göre ayarlayabilirsiniz.


    Eski fotoğraflarınıza bakıp “Ben bu kıyafetleri neden giydim?” diye kendinize soruyorsanız, bunun suçlusu biraz değişen moda algısıyla diğeri de gençlikten gelen neyi sevdiğinizi bilememe durumu diyebiliriz. Zamanla vücudunuzu daha iyi tanıyıp beğenilerinizi oturttuğunuz için seçimleriniz de yıllar sonra bile hoşunuza gidecek şekilde değişir.

Listem